preloader

az Glorieux

overzicht az Glorieux
 

 Cijfers

2021 was alweer een jaar waarin de gebruikelijke activiteiten geregeld moesten plaatsmaken voor dringende COVID-19-zorgverlening. Aan de hand van onze jaarcijfers kan je de impact op onze werking vaststellen. Toch zorgden we samen voor een vlot verloop van onze raadplegingen, opnames en chirurgische ingrepen.

lees meer

 Nieuws

Dankzij de vele inspanningen van al onze medewerkers, hun passie, flexibiliteit en professionalisme slaagden we er samen in om de strijd tegen het coronavirus te combineren met een opnieuw toenemende reguliere zorg. Daar bovenop vielen er het voorbije jaar heel wat andere realisaties en innovaties te noteren

lees meer

  Bestuur

Maak kennis met onze directie.

lees meer

az Glorieux

In het az Glorieux staat hoogkwalitatieve zorg voorop en de patiënt centraal. Het ziekenhuis biedt een uitstekende ligging op de taalgrens van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines.

Het ziekenhuis is een onderdeel van de eerste pijler van de koepelorganisatie vzw Werken Glorieux. Samen met de twee andere pijlers ‘kind- en jeugdzorg’ en ‘ouderenzorg’ wordt het levenstraject van de mens gevormd.

De nierdialyse van het az Glorieux beschikt over 3 externe satellieten en vormt zo één van de grootste spelers in Vlaanderen. In het Medisch Centrum Avelgem, Brakel en Lessines worden verschillende medische disciplines aangeboden.