preloader

az Glorieux

 

Bedreinigingsmodule

22 september 2021
 

 

Waar voorheen een verpleegafdeling telefonisch de schoonmaak diende te contacteren om een kamer te laten reinigen, gebeuren deze aanvragen nu digitaal. Door de implementatie van de bedreinigingsmodule in het elektronisch patiëntendossier, komt een kamer automatisch op de werklijst van de schoonmaakdienst nadat een kamer vrijgekomen is, of kan een extra reiniging via het patiëntendossier aangevraagd worden.

> De schoonmaakdienst kan door middel van een smartphone op elk moment van de dag een overzicht krijgen van de aangevraagde schoonmaakreinigingen op de kamers.
Bijkomend kan de verpleegafdeling duidelijk de opvolgen wat de status is van de reiniging van de kamers. Op die manier wordt een optimale taakverdeling bewerkstelligd.