preloader

az Glorieux

 

Vlaamse patiënten peiling beschikbaar via MyNexuzHealth

2 juni 2021
 

Om de ervaringen van onze patiënten in kaart te brengen, maken we in az Glorieux gebruik van de Vlaamse Patiëntenpeiling (VPP). Dit is een vragenlijst die werd ontwikkeld door de Vlaamse Overheid en het Vlaamse Patiëntenplatform die peilt naar verschillende elementen die belangrijk zijn tijdens een ziekenhuisopname of een ambulante opname. Deze vragenlijst wordt in meer dan 50 ziekenhuizen in Vlaanderen afgenomen.

 

Door deze vragenlijst weten we als az Glorieux hoe we het doen in vergelijking met andere ziekenhuizen, en waar we nog stappen vooruit kunnen zetten.

Sandrine De Riemaecker, directeur ICT

 

Elke patiënt die in az Glorieux opgenomen wordt, of in een daghospitaal verblijft, krijgt een uitnodiging om de Vlaamse Patiëntenpeiling (VPP) in te vullen. Dit kan op papier of voortaan ook via het MyNexuzHealthplatform: na jouw ontslag krijg je deze automatisch toegestuurd en kan je deze digitaal invullen. Je kan de resultaten voor het az Glorieux, alsook alle andere ziekenhuizen waar de VPP wordt afgenomen, terugvinden via de website www.zorgkwaliteit.be. Neem zeker zelf eens een kijkje!