preloader

az Glorieux

 

Stefaan Blomme wordt overkoepelend CEO van beide ziekenhuizen az Glorieux en AZ Sint-Elisabeth Zottegem

1 juni 2021
 

Huidig directeur Stefaan Blomme van vzw Werken Glorieux werd aangesteld op 1 juli 2021 als overkoepelend directeur van az Glorieux Ronse en AZ Sint-Elisabeth Zottegem. De aanstelling vormt een volgende stap in een samenwerking tussen de beide instellingen en biedt een antwoord op de toekomstige uitdagingen in het zorglandschap.

De vzw’s Werken Glorieux en AZ Sint Elisabeth Zottegem werken al nauw samen sinds 2018.  Beide ziekenhuizen maken ook deel uit van het overkoepelende E17-ziekenhuisnetwerk. Met Stefaan Blomme aan het roer wordt deze samenwerking verder versterkt.

 

 

“Ik kijk heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging. Hoewel de beide ziekenhuizen autonoom blijven, willen we een gezamenlijke strategische visie en bijhorend beleidsplan uitwerken. Bedoeling is om zo samen binnen de referentie-regio Vlaamse Ardennen een kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg te organiseren in nauw overleg met alle zorgpartners.”

Stefaan Blomme